Skip to main content

Falkens Hjärt- och Lungräddning (HLR) 

Vi på Hälsocentralen Falken erbjuder utbildningar i hjärt- och lungräddning (HLR) anpassade för företag och organisationer. Våra instruktörer, Bianca och Sandra, kommer direkt till er arbetsplats för att lära ut de livräddande tekniker som kan göra skillnad i kritiska situationer.

Att kunna utföra HLR är en livsviktig kunskap som varje anställd bör ha. Hjärtsjukdomar och plötsliga hjärtstopp kan inträffa när som helst och var som helst – på jobbet, hemma eller under fritidsaktiviteter. Statistiken visar att chansen att överleva ett hjärtstopp ökar avsevärt när HLR påbörjas omedelbart. Varje sekund räknas och att agera snabbt kan vara avgörande för att rädda ett liv.

Under vår utbildning kommer alla deltagare att få praktisk och teoretisk kunskap om hur man utför HLR och hur man använder en hjärtstartare (AED). Genom praktisk träning får deltagarna möjlighet att öva på livräddande tekniker i en trygg och kontrollerad miljö, vilket stärker deras självförtroende att agera i en nödsituation.

Vi erbjuder flexibla utbildningsalternativ på plats hos er som kan anpassas efter era förutsättningar.

Vi ser fram emot att ni bokar er utbildning! Kontakta foretagshalsa@hcfalken.se så hjälper vi er vidare.